начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Албена Вулева срещу Слави трифонов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Албена Вулева срещу Слави трифонов

Мнениеот elenakotzeva » 28 Юни 2006, 13:46

Какво е мнението Ви по въпроса Има ли Албена Вулева основание да съди Слави Трифонов за това, че преди време я заля с бира на публично място?
elenakotzeva
Потребител

Re: Албена Вулева срещу Слави трифонов

Мнениеот shh70 » 29 Юни 2006, 11:26

elenakotzeva написа:Какво е мнението Ви по въпроса Има ли Албена Вулева основание да съди Слави Трифонов за това, че преди време я заля с бира на публично място?

Каквото повикало - такова се обадило.
shh70
Младши потребител

Мнениеот pentasy » 29 Юни 2006, 15:42

Съдът е мъдър и ще реши ;)
Личното мнение не играе роля в момента. Антракт.
pentasy
Нов потребител

Мнениеот ilen1971 » 29 Юни 2006, 16:37

И двамата са от един отбор, но не трябваше Слави по тоя начин да я унижава.Един мъж уважаващ достойнството си не би постъпил така.
ilen1971
Младши потребител

Мнениеот dinev » 29 Юни 2006, 18:01

:lol: Ами, вършат си работата хората, и заедно с това се забавляват. Нали са в шоу - бизнеса?! :lol:
dinev
Потребител

Мнениеот policai » 29 Юни 2006, 21:37

Това журналистически въпрос ли е? Защото от правна страна - нищо интересно. Обикновен деликт (ако се докаже).

Ами, да. Дори и деликт няма, щото без умисъл се препънал човечеца, виж, ако беше я оплюл коментирайки вид, облекло, физика, умствени качества, може да се мине на деликт.
Друг въпрос е, че Трифонов и другите, които са обект на коментарите и, са достатъчно интелигентни да го приемат откъм смешната страна.
Ако се заиграе с някой от клас бивши застрахователи, настоящи президентски спонсори, хора със страховити прозвища, убеден съм, че ще усети лукса на багажника на поръчков мерцедес и известни екстри по пътя към някой по-голям язовир :D
:twisted: даже закъсняват с това :twisted:
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Мнениеот dage » 04 Юли 2006, 18:11

Не знам Вулева дали не я съди някой, ако знаете - моля кажете. А в това дело имам чувството, че тя се стреми да упражнява професията си (за тези, които не знаят - тя е юрист). Иначе Дългия заслужава да бъде съден от много хора.
dage
Младши потребител

Мнениеот yavor_br » 01 Авг 2006, 09:55

Отговора ми е, че симпатизирам на Албена Вулева, така че ако го осъди ще се радвам.
Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.
yavor_br
Младши потребител

Мнениеот yavor_br » 01 Авг 2006, 09:55

Отговора ми е, че симпатизирам на Албена Вулева, така че ако го осъди ще се радвам.
Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.
yavor_br
Младши потребител

Мнениеот policai » 01 Авг 2006, 21:50

yavor_br написа: Относно "лукса на багажника", мисля че ако в България се разреши свободна продажба на оръжие, разходките до язовирите рязко ще намалеят, а някои хора със страховити прякори ще си хванат пътя за там, където им е мястото.

Ако се разреши продъжба на оръжие у нас-свободно, ще измрат инкасаторите, и още честни хора, но не и тези с прякорите :wink:
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Назад към Общи дискусии