начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

какъв е редът..?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какъв е редът..?

Мнениеот Мила » 01 Мар 2005, 22:48

Има ли правен вариант за моят случай,а именно:
Съкратена съм поради ликвидация на фирмата в, която работих преди да започна да получавам майчинството си,не са ми изплатени обезщетението за безработица и полагащият ми се платен годишен отпуск за 2004г.Как постъпки да направя за да си получа парит?
Мила

Re: какъв е редът..?

Мнениеот Мила » 02 Мар 2005, 22:00

някой ще ми отговори ли.......?
Мила

Мнениеот 1213 » 02 Мар 2005, 22:39

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, bez parIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1213

Мнениеот Валя » 03 Мар 2005, 09:45

Нима съм единствената в този форум която задава въпроси?
Валя

Мнениеот донна2 » 03 Мар 2005, 10:54

При прекратяване на трудовото правоотношение, при пълна ликвидация на предприятието, ликвидаторът изплаща дължимите обезщетения, прави съответните вписвания в трудовата книжка и оформя трудовия стаж.
Не сте казали кога е започнала ликвидацията ,приключила ли е или не е .
След изтичане на майчинството ли сте съкратена .
донна2

Мнениеот донна2 » 03 Мар 2005, 11:21

Извинявайте вие сте съкратена преди отпуска по майчинство игнорирайте последния ми въпрос ,сумите за които пишете ви се дължат ,предполагам ,че не е приключила ликвидацията .Идете при ликвидатора и попитайте кога ще ви ги плати ,отразени ли са тия задължения счетоводно , да не би да ги е вложил в банка и т.н.
донна2

Мнениеот Мила » 03 Мар 2005, 16:48

Как да разбера кой е ликвидаторът на фимата?Извинявайте за глупавият въпрос.
Мила

Мнениеот 789 » 03 Мар 2005, 17:12

необходимо е да разберете номера на фирменото дело и окръжния съд по месторегистрация на фирмата- работодател. Регистрите в съда са публични.
789

Мнениеот Мила » 03 Мар 2005, 23:25

БЛАГОДАРЯ ВИ :)))))
Мила

Мнениеот Ant » 04 Мар 2005, 00:08

С Удостоверение за актуално състояние на фирмата от окръжен съд.
Или - устно на гишето на фирмено отделение, ако се помолите.
Вземанията по трудови взаимоотношения са с предимство при ликвидация, но все пак - бързайте.
Ant

Назад към Семейни казуси