начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Малко помощ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Малко помощ

Мнениеот jovana » 27 Фев 2004, 11:37

Колеги, за първи път ще имам дело за развод по вина.Бихте ли ми казали какво става на първото заседание /освен че е помирително/ , кога да поискам свидетели, колко свидетели да призова и това трябва ли да има връзка с призованите от ответника свидетели?
jovana

Re: Малко помощ

Мнениеот donna » 29 Фев 2004, 01:05

искай свидетелите в първото заседание,за брой свидетели няма ограничения ,но гладай да не отегчиш съда с много такива , не разбирам каква връзка да имат твоите свидетели и тия на отсрещната страна ,ти си призоваваш твои той негови
donna
Старши потребител

Мнениеот jovana » 01 Мар 2004, 10:44

А след кой момент трябва да ги поискам?След като минат помирителните истории?Проблема ми е с репликите, разбирате ли?Кой какво и кога го казва.
jovana

Мнениеот donna2 » 01 Мар 2004, 10:55

Първо съда ще попита поддържате ли исковата молба ,второ ще приеме доказателствата ,представени с нея и ще ви попита ще представяте ли и други тогава ще поискате свидетели / сега понеже не зная на кой съд сте и каква точно му е практиката може направо след като приеме доказателствата , вие да веднага да направите искане и за свидетелите
donna2
Потребител

Мнениеот jovana » 01 Мар 2004, 10:58

Брачна колегия - СРС.Много благодаря, колега!
За съжаление никой не ни научи на тези подробности и се чувствам страшно несигурна в това отношение, иначе на теория си знам нещата
jovana

Мнениеот Зари » 01 Мар 2004, 12:32

Желая ви късмет, колега и не се шашкайте. Бих ви посъветвала преди да се явите на своето дело да влизате няколко пъти в заседания на колеги, за да придобиете реална представа от ситуацията и поведението в съдебната зала.

Късмет
Зари

Назад към Семейни казуси