начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia roditel

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia roditel

Мнениеот Bebe » 16 Май 2003, 20:29

Kakvo triabva da pishe na documenta podpisan ot edinia ot dvamata razvedeni roditeli za da moje drugia da izvede deteto v 4ujbina za isvestno vreme?
Predvaritelno blagodaria
Bebe

Re: Izlizane na maloletno dete v 4ujbina samo s edinia rodit

Мнениеот Jakov » 17 Май 2003, 00:49

Първо за кой от документите става въпрос? След това каква е причината поради която не може да се подпише др. родител или настойник?
Отговорът ми ще бъде неточен поради същите причини и във въпроса.
По преценка на Началник РПУ /което обслужва района/ може да допусне преминаването на границите на РБ.
Jakov
Младши потребител

Мнениеот Bebe » 19 Май 2003, 01:54

IMAM PREDVID DOKUMENTA , KOITO SHTE MI ISKAT NA GRANICATA NA LETISHTE sOFIA PREDI DA SE KA4IM NA SAMOLETA? Kazaha mi , 4e tatkoto triabva da podpishe niakava declaracia, no nezman kakvo triabva da pishe vatre za da moga da izveda deteto za izvestno vreme kogato resha i sam gotova za tova.Znam sashto, 4e tazi Deklaracia triabva da se zaveri notarialo, no predi tova iskam da sam ia napisala.
Predvaruitelno blagodaria!
Bebe

Мнениеот mkoleva » 19 Май 2003, 10:19

notariusa moze da vi ja napi6e. ne struva koi znae kolko
mkoleva
Младши потребител

Назад към Семейни казуси