начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

ОПИТВА СЕ ДА МИ ОТНЕМЕ ДЕТЕТО, нуждая се от адвокат и съвети

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОПИТВА СЕ ДА МИ ОТНЕМЕ ДЕТЕТО, нуждая се от адвокат и съвети

Мнениеот klarisa » 07 Юни 2008, 15:12

Здравейте,
спешно се нуждая от адвокат, но не знам как да намеря такъв който да е запознат много добре с проблемите с които се сблъсквам. Специфичното е следното: имам дете ,4г, от мъж с когото имах връзка и които е чужд гражданин,прекарващ в България по голямата част от времето си.Има бизнес тук.Женен в страната си.Страната за която пиша е членка на ЕС.
Сега,твърде недоволен,че прекъсвам удобната за него връзка и започвайки връзка с човек от неговата страна с когото искаме да създадем семейство е предприел всички незаконни и законни действия да ми съсипе живота.От заплахи за живота ми ,изпращане на мутри да сплашат новият ми партньор до опит с измама да продаде с подставени лица и фалшиво пълномощно апартамент и земя които са лично мои.След неуспешният опит ,осуетен от съвестен нотариус е завел граждански дела за имотите,твърдейки,че има прикрита сделка . Сега е завел дело и за детето.Получих съобщение , че ми забранява да оставям детето на майка ми дори и за една нощ,същевременно не е съгласен детето да пътува с мен до страната в която е човекът с когото имам връзка и чийто гражданин е и той самият.По този начин се опитва да контролира живота ми и с добро или лошо,по негови думи,да ме върне при себе си.Ако това не станело,пак по негови думи,щял да ми вземе детето,да плати да ме убият и т.н.Подложена съм ежедневно на обиди и психически тормоз.Всеки път ,когато се обажда да вземе детето,трябва първо да слушам обиди и заплахи.Знаейки на какво е способен и имайки предвид,че разполага с пари имам нужда от изключително добра юредическа защита.Очаквам Вашите съвети.
klarisa
Нов потребител

Мнениеот klarisa » 07 Юни 2008, 18:37

Благодаря за отговора! От Пловдив съм и ще съм Ви много благодарна да ме насочите към адвокат по въпросите за детето.Мисля,че няма да е проблем адвокатът да е и от София. Благодаря за пожеланията.
klarisa
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 09 Юни 2008, 10:15

Не отговаряте на най-важния въпрос:Дали таткото е признал детето?
И ако го е признал, гражданин на коя държавава е то?
Разбирам афинитета Ви към чужбина, но моят съвет е на първо време да не бързате да отивате с детото си в неговата държава. Ако отделите пет минути на форумите тук изписани по този въпрос , ще разберете защо.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот wit » 09 Юни 2008, 11:42

Можете ли да докажете с документи и свидетели заплахите? Спешно трябва да пуснете първо искане за защита по ЗЗДН с изрично настояване за предварителна заповед за защита. Адвокат от София ще Ви излезе .. сложно. Потърсете колега в Пловдив, но ако искате мога да ви съдействам (по-скоро съветвам), ако ми пишете на madlenbg@yahoo.com
wit
Младши потребител

Мнениеот bebitor » 20 Юни 2008, 16:32

Как се сети? Вярно е това, бг-мамма си го заслужават.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот donna » 20 Юни 2008, 16:34

bebitor написа:Как се сети? Вярно е това, бг-мамма си го заслужават.

Е как нали ги знаеш ,какви са ято ...без петел :D
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси