начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

Въпрос на тълкуване или ...

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос на тълкуване или ...

Мнениеот shestaka » 30 Май 2008, 10:49

Въпросът е решен благодаря на всички отзовалисе!
Последна промяна shestaka на 03 Юли 2008, 00:15, променена общо 1 път
shestaka
Нов потребител

Re: Въпрос на тълкуване или ...

Мнениеот donna » 31 Май 2008, 09:53

shestaka написа:С бившата ми жена сме разведени по взаймно съгласие. Детето ни остава за отглеждане при мен ,а майка му "има право да го взима всяка събота и неделя от 8:30 събота до 17:00 в неделя с преспиване." Напоследък отношенията се влошиха поради това,че
бившата ми жена или не идва или идва да го вземе когато й хрумне през уикенда без да ми казва включително и в 23.30 в събота.
Ако сме излезли някъде защото не знам кога ще идва ,а не можем всички да седим да чакаме всеки уикенд тича да пише в прокуратурата за нарушените й права. Въпросът ми е може ли да ни прави затворници в собствения ни дом и как се реагира в тази ситуация?

Вижте ,можете да докажете със свидетели ,че не се е явила в уречения час ,ако сте от един град ще е лесно доведете и детето в 8,30 у тях и така няколко пъти и накрая ще се откаже ...
Бъдете си в къщи след 17ч...случило ви се е ...имайте предвид ,че никой не обича да му правят същите номера ,които той прави на околните :wink:
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси