начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

smjana na ime

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

smjana na ime

Мнениеот Anita » 23 Мар 2003, 21:24

Sche se omagvam za chygdenech.Vaprosa mi e:/sche Vi bada blagodarna za otgovor/:Ako pribavja s - /tire/negovata familija sled moite tri imena,kakvo trjabva da napravja posle v Bugaria/kato dokyment/,zaschoto vsichki dokymenti sa mi s starite imena?/ili ako premaxna samo familijata si i pribavja negovata? S yvagenie
Anita

Re: smjana na ime

Мнениеот annna » 25 Мар 2003, 20:52

S akta za brak shte udostoverite promianata na imenata i sledovatelno shte se naloji da aktualizirate lichnite si dokumenti za samolichnost!
annna

Мнениеот Anita » 25 Мар 2003, 21:30

Bljagodarja Vi mnogo za informachijata!Spored Vas ne moge li s dokyment -verojatno notarialno zaveren-da se ydostoverjava/kadeto mi e neobxodimo/,che licheto s tezi i drygite imena e edno i sascho?
Anita

Мнениеот Незнайко » 25 Мар 2003, 23:39

Не може. Можете да си прибавите фамилията на съпруга Ви към Вашата или да смените Вашата с неговата.Но сте длъжна ди смените документите си за самоличност.
Незнайко

Мнениеот Anita » 26 Мар 2003, 10:03

Blagodarja Vi mnogo za informachijata-Lek i sporen den!
Anita

Назад към Семейни казуси