начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

podadoh molba....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

podadoh molba....

Мнениеот mai » 11 Яну 2003, 15:53

podadoh molba za razvod, mai mi ostava samo da 4akam...a samo za informacia - moga li da pretendiram za izdrajka ot sapruga mi, ili niakavo drugo "moralno" obezpe4enietoi ve4e e legalno tam s mestojitelstvo i po trudov dogovor, niamame deca ne pritendiram za imustestvo...
mai

Re: podadoh molba....

Мнениеот milena ahmakova » 11 Яну 2003, 22:34

u-vagaema g-go,
Dano ste napisali kakto trjabva molbata .Polucavaneto na isdragka ot saprug pri lipsa na deca e rjadka hipotesa,dori mnogo rjadka.Trjabva da ste inwalidisirana s Telk s grupa invalidnost nad 80 % a dori i povece i da ne pritegavate nikakvo dwigimo i nedvigimo imustestvo i da njama nikoi koito da moge da vi isdarga ot kraga na sadalgenite lica po semeinia kodeksqa taka sasto i da ne ste vinovna sa rasvoda vie,t.e. trjabva da go iskarate samo nego vinoven i isdraskata da ne mu predstavljava trudnost.Ima i oste edin slucai da polucite isdragka,ako sapuga vi se javi po deloto i se saglasi da ja saplasta v rasmer kojto se spogodite i tova se otrasi i utvardi ot sada v sporasumenieto.

Milena Ahmakova
milena ahmakova

Назад към Семейни казуси