начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Emigratsia na maika s dete

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Emigratsia na maika s dete

Мнениеот Anonimen » 18 Фев 2004, 01:08

Shte se omajvam v USA za amerikanski grajdanin.Maika sam na na neplanoletno dete,chiito bashta e v neizvestnost.Deteto e pripoznato.
Amerikanskoto konsulstvo iska ot men DEKLARATSIA ot bashtata,che razreshava deteto da EMIGRIRA s men.No Bashtata go niama.
Amerikanskoto konsulstvo ne e chuvalo(slujitelite),che sashtestvuva RAZRESHENIE ot RAIONEN SAD za kazus kato moiat.TE iskat DEKLRATSIA ot Bashtata.
I ne znam kakvo da pravia.
Pritisnata sam ot vremeto,triabva da patuvam.Razreshenieto ot Raionen Sad e po-barz variant,no ostava pod samnenie,zaradi Konsulstvoto na USA.
Lishavane ot roditelski prava e mnogo dalag protses,no me osiguriava napred.
Molia da mi pomognete.Kak da reagiram?Navsiakde cheta za NAPUSKANE na stranata,no ot men se iziskva da prisastva Dumata EMIGRIRANE.
Blagodaria Vi!
Anonimen

Re: Emigratsia na maika s dete

Мнениеот donna2 » 18 Фев 2004, 08:02

завежда се иск по чл.72 от СК съдът ще рещи въпроса с излизането на детето зад граница
donna2
Потребител

Мнениеот Anonimen » 18 Фев 2004, 09:06

Shte reshi za izlizaneto ili i za emigratsiata(jiveeneto),Donna2?
Anonimen

Мнениеот donna » 18 Фев 2004, 09:28

разбира се , най добре е да си наемете адвокат и да заведете дело
donna
Старши потребител

Мнениеот Svet_1 » 18 Фев 2004, 09:41

:) Най-лесния вариант е следния!!!! отиваш при нотариус и той ти заверява декларацията на биологичния баща без да присъства, със съответното "заплащане"
Svet_1

Мнениеот ianica » 18 Фев 2004, 10:08

pri men ba6tata e li6en ot roditelski prava-ne bi triabvalo da mi iskat deklaracia ot nego,nali?kopieto ot re6enieto za li6avane ot roditelski prava bi triabvalo da svur6i rabota v podoben slu4ei,taka li e?pitem ponege i az smiatam sled vrame da emigriram
ianica

Мнениеот Anonimen » 18 Фев 2004, 10:56

Pri lishavane ot roditelski prava ne e nujna deklaratsia ot lisheniat ot sashtite prava roditel.Tova e za proces "lishavane ot roditelski prava".
No kogato bashtata ne reagira pri tarsene na adres ili chrez Darjaven Vestnik,po-kratak period shte ima Razreshenie ot Raionen Sad.
A Amerikanskoto Konsulstvo ne znae za takova "neshto".
Az shte si podhvana "lishavane ot roditelski prava".I bez tova triabva da mislia sa godini napred i za spokoistvie.
KOito obicha ,chaka..)))))
Anonimen

Назад към Семейни казуси