начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

tineidgari

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

tineidgari

Мнениеот daniela petrova » 18 Ное 2004, 14:54

Zdraveite,imam problem.Maika sam na 15 godi6no momi4e i skoro razbrah 4e ima prijtel koito e na 23 godini i po dumite na negovi poznati pu6el treva.Kakvo da pravia,kak da postapia nai pravilno.Iskam da otkasna deteto si ot tova mom4e,no ne znam kak da postapia.Daite mi savet,molia
daniela petrova

Re: tineidgari

Мнениеот 444 » 18 Ное 2004, 15:46

Gospojo, ne se panikiosvaite! Vsi4ki pu6im treva! Az sam na 27 godini i sam advokat i mislia, 4e sam stanal 4ovek. Po- dobre se opitaite da pogovorite s da6teria si, bez da i nalagate mnenieto si. Ta tia ne e malka!
444

Мнениеот daniela petrova » 18 Ное 2004, 15:58

Ne me pritesniava tolkova trevata,a pove4e se pritesniavam ot razlikata v godinite.Ne znam normalna li e tazi vrazka.Tia s neinite 15 godini e vse o6te dete, a toi e ve4e goliam,kakvo ob6to mogat da imat
daniela petrova

Мнениеот loo » 18 Ное 2004, 17:04

kak kakvo, sex.
no ne se pla6ete, sega tova e normalna vazrast, prosto teenagerite dnes sazriavat po- barzo.
nai-dobre i kupete prezervativi,hap4eta i t.n, pogovorete s neia kato s priatelka, kato s jena, e znam, 4e sigurno ia mislite za dete, no tia ne e ,
vazmojno e svarzvaneto i s tozi 4ovek da e reakcia to4no na edno takova otno6enie kam neia.
ne tvardia, 4e e zriala li4nost na tazi vazrast, no nali vseki triabva da se sblaska sas svoite predizvikatelstva, taka se u4im
loo

Мнениеот Наско » 19 Ное 2004, 18:00

"...kakvo ob6to mogat da imat..."
Като за начало един джоинт, после дете/ца:-)

Сериозно, моля не се притеснявайте за това дали пушат заедно, а дали ползуват презерватив!
Наско

Назад към Семейни казуси