начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Райфайзен

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Райфайзен

Мнениеот JoyBringer » 12 Сеп 2007, 11:04

Моля , споделете.
Започване на работа в Райфайзен банк- консултант недвижими имоти в новото им дружество за недвижими имоти? Струва ли си да се започне на подобна позиция? Прочетох много кофти неща във форума на http://www.karieri.bg за отношението към служителите и като цяло за микроклимата там... А и твърдата заплата е много зле .
Някой , който знае нещо по темата , моля те , сподели мнение по въпроса :roll:
JoyBringer
Потребител

работа в Райфайзенбанк

Мнениеот kalitko1969 » 20 Сеп 2007, 15:24

С какво образовани си? И аз смятах да си подавам документите и в момента се колебая. Доста агресивна банка са на пазара, но незнам за работа дали си заслужава.
kalitko1969
Нов потребител

Мнениеот JoyBringer » 20 Сеп 2007, 21:01

Az бях на две интервюта , интервюиращата ме увери, че нещата са почти сигурни, чакам за трето с директора на банката, но от една седмица не са ми звънели, нещата стават бавно. Ако искаш, остави icq ili e-mail, tam e po-dobre da si pi6em...
JoyBringer
Потребител

Назад към Общи дискусии