начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Въпрос относно паралелното обучение

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно паралелното обучение

Мнениеот Logan » 21 Май 2007, 20:01

Здравейте колеги. От известно време ме човъркат няколко въпроса относно идея ,която мисля да реализирам и тъй като от немалко време не съм си в университетското градче и все пак нямам търпение да узная подробностите реших да ви попитам .Уча право в ЮЗУ , първи курс съм все още и имам желание да запиша и международни отношение ,но не съм напълно наясно със изискванията и начина на протичане на паралелното обучение . Ще бъда благодарен ако някой ме осведоми по тези въпроси . Благодаря предварително
Logan
Потребител

Re: Въпрос относно паралелното обучение

Мнениеот Гост » 21 Май 2007, 21:25

Logan написа:Здравейте колеги. От известно време ме човъркат няколко въпроса относно идея ,която мисля да реализирам и тъй като от немалко време не съм си в университетското градче и все пак нямам търпение да узная подробностите реших да ви попитам .Уча право в ЮЗУ , първи курс съм все още и имам желание да запиша и международни отношение ,но не съм напълно наясно със изискванията и начина на протичане на паралелното обучение . Ще бъда благодарен ако някой ме осведоми по тези въпроси . Благодаря предварително

Logan,ще ни напускаш ли? :D

Гледай сега,трябва да имаш най-малко 4.50 от първата година и подаваш молба до декана,и ако те =одобри да се обучаваш по две специалности едновременно,право(редовно) и МИО(паралелно) ще трябва да черпиш 8)
Гост

Мнениеот Logan » 21 Май 2007, 23:20

Няма да ви напускам , просто искам по-голяма възможност за реализация и смятам ,че мога да се справя :)
Интересува ме дали е нужно да държа изпит по чужд език и как протича обучението по международни отношения - лекции , упражнения , изпити и прочие.Все пак съм човек и искам да знам дали ще ми стигнат нервите през самата година , за изпитите не се притеснявам толкова , има повтарящи се такива по 2те специалности.
Logan
Потребител

Мнениеот Гост » 22 Май 2007, 16:07

О,да,изпит по език ще държиш,ама като гледам ти си го знаеш,така че си го взел.
Гост

Назад към Общи дискусии