начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Как да влезеш оздравял в затвора ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да влезеш оздравял в затвора ?

Мнениеот kehayov » 25 Мар 2007, 09:35

Ами темата, касаеща за получаването на кредити за лечение я загатнах в другия ми постинг: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=21265
Нарочно не ползвам думата "излекуван", защото има някакъв нюанс в нещата според мен, ама може и да не съм прав напълно ?
Не че има нещо лошо в кредитирането на здравеопазването, много съм далече от тази мисъл !
Какво лошо има да получиш кредит за инвитро процедура, стига да имаш информация за това къде има най висока вероятност за терапевтичен успех ?
Пък и за всички други кредитни аспекти.
Не бих искал и да ме упрекнат евенуално и в това, че престоя в затвора може да доведе до влошаване на постигнатите терапевтични успехи получени на базата на кредита. Това си е просто друг аспект, и там имат думата сампло банките, защото те ще за най-вече загрижени техните неиздължили се все още кредитополучатели да бъдат в добро драве и живички.
Вие имате думата, моля...
kehayov
Младши потребител

Мнениеот kehayov » 25 Мар 2007, 16:59

Здравейте, ами утре може да има дела срещу длъжници нали в тях участват и адвокати, надявам се да не тълкувам нещата неправилно ?
Имам и друго питане, касаещо форумите, но не бих си позволил да пускам друга тема, при все че се разписах много днес.
Имаме следната тема във форум Медицина:
http://forum.medicine-bg.net/viewtopic.php?p=635#635
Могат ли да ни отправят упрек за подбудителство към проституция ?
Благодаря предварително за отговорите.
kehayov
Младши потребител

Назад към Общи дискусии