начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Строителна фирма "АРТСТРОЙ" ООД - Бургас

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Строителна фирма "АРТСТРОЙ" ООД - Бургас

Мнениеот Гост » 20 Сеп 2005, 21:54

Здравейте на всички в този форум. Някой може ли да ми подаде някаква информация за тази строителна фирма. Стабилни ли са, качествено ли строят, изпълняват ли сроковете на обектите и т.н. Интересувам се, защото ще започват предстоящ обект и проверявам какви са рисковете. Благодаря ви предварително.
Гост

Мнениеот галина » 21 Сеп 2005, 16:58

Това не е строителна борса, а форум за юристи :lol: :roll:
галина

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 19:56

Пределно ми е ясно ,че това не е строителна борса. Просто попитах, ако някой случайно има информация за тази строителна фирма. По-добре на време да се проучат нещата, да няма после писаници във форума от рода на фирма - пирамида какво да правя сега , или набутан съм как да се оправя.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Сеп 2005, 19:45

галина написа:Това не е строителна борса, а форум за юристи :lol: :roll:
:twisted: :twisted:
Гост

Мнениеот Домакин » 28 Сеп 2005, 11:45

Фирмата е добра. Собствениците и са сериозни хора - единия съдружник е собственик на фабриката за тухли в кв. Сарафово. За качеството на строителството иди виж построената от тях кооперация на ул. "Цар Асен".
Домакин

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 12:53

Пълни мошеници са! На единия собственик миналия ден му забиха 5 кирки в мерцедеса в Бургас, за да го сплашат - голям мошеник бил и мутраген на всичкото отгоре. Лъжат и крадат, не се хващай с тях!
Гост

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 15:27

Anonymous написа:Пълни мошеници са! На единия собственик миналия ден му забиха 5 кирки в мерцедеса в Бургас, за да го сплашат - голям мошеник бил и мутраген на всичкото отгоре. Лъжат и крадат, не се хващай с тях!

Не 5, а 7.
Гост

Мнениеот варианти » 29 Сеп 2005, 17:23

потърси в интернет "бъларска строителна камара". това е доброволно сдружение на строителите от страната; виж регистрацията на строителната кампания в съда; изискай актуално удостоверение за дейносттта; провери в службата по вписванията дали дружеството няма тежести и неизплатени задължения; изискай документите на строителната компания-НДР, БУЛСТАТ, решение на съда; и си отваряй очите при подписването на договора. нищо лошо няма в ези проверки, това е обчайна и правилна процедура. Късмет!!!!!!!!
варианти

Мнениеот Elica Borisova » 05 Окт 2005, 14:10

Познавам добре фирмата /Артстрой/, в момента строят и мои обект, възхитена съм от тяхната работа!Можете да се уверите и да видите някои построени от тях обекти на ул."Княз Борис 67 - една прекрасна кооперация, в к-с М.Рудник до кметството.Фирмата и неините собственици са сериозни и почтенни хора.Аз на анонимни писатели не бих вярвала.Четете вестници за да се убедите, че колата в коята са забити кирки е Audi и е на съвсем друг собственик.
Elica Borisova

Мнениеот Elica Borisova » 05 Окт 2005, 14:10

Познавам добре фирмата /Артстрой/, в момента строят и мои обект, възхитена съм от тяхната работа!Можете да се уверите и да видите някои построени от тях обекти на ул."Княз Борис 67 - една прекрасна кооперация, в к-с М.Рудник до кметството.Фирмата и неините собственици са сериозни и почтенни хора.Аз на анонимни писатели не бих вярвала.Четете вестници за да се убедите, че колата в коята са забити кирки е Audi и е на съвсем друг собственик.
Elica Borisova

Мнениеот Гост » 15 Окт 2005, 14:24

Благодаря на всички Ви за мненията. Притесненията ми бяха ,че фирмата е бургаска, а жилищния обект, който ще строят е във Варна и тук не е позната като име и качесво на строителната дейност. Разгледах снимки в нета на техни обекти в Бургас и Поморие и ми харесаха като изпълнение. Дано в действителност е так
Гост

Относно Фирма "Артстрой"

Мнениеот listopad » 21 Май 2007, 11:36

Искам да знам ,за коя фирма "Артстрой" става въпрос?.Има Артстрой-ООД и Артстрой-ЕООД,и двете са Бургаски фирми,а само едната има филиял във Варна! Казвам Ви това ,защото преди 8 години -Артстрой ЕООД,ни построиха кооперация със страхотно качество.Вече 8 години ,нямаме никакъв проблем.В съседство до нас ,други жилищни згради се оплакват от влага,но ние нямяме този проблем.
В момента до колко знам строят новият комплекс в Бургас "Перла".Имам познат ,който работи в една фирма за врати и от него знам,че те ще слагат вратите на комлекса, и че е изумен от правите стени ,когато е ходил за размери!
Ако Ви трябва информация още ще се поинтересувам!
Следя ги защото също имам друг парцел и се надявам да се договоря с ТЯХ.
listopad
Нов потребител

Назад към Общи дискусии