начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Освобождаване от военна служба

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Освобождаване от военна служба

Мнениеот lara_aod » 03 Мар 2005, 21:23

molq vi izpratete mi spisaka s bolestite please. Za gajeto mi.
lara_aod

Мнениеот glavatarq » 05 Мар 2005, 00:26

А дали, ще е твърде късно когато излезе новия списък. Ако нестане до края на мандата на парламента и правителството? Някой успял ли е да използва като здрав, някоя болест и да метне комисията?
glavatarq

Мнениеот Пионерче » 05 Мар 2005, 04:48

Абе защо трябва да мятате комисията?
И тук си личи нихилистичното отношение към държавата - своещината.
Пионерче

Мнениеот Desorder » 06 Мар 2005, 20:55

Niama nujda da lajesh komisiata, prosto se razberi s tiah kolko shte ti vzemat da te pishat negoden. Tova se pravi NAVSIAKADE.
Desorder

Мнениеот kapitan » 06 Мар 2005, 21:47

Moge li 4ovek da zapo4ne da y4i vtoro vis6e , redovno, predi vazrastta ot 27 god. ? V smisal ograni4itelno li se talkyva
- Чл. 106. (1) От наборна военна служба се отлагат:
1. (изм. - ДВ, бр. 40 от 2002 г.) учащите се в основни и средни училища, в редовна форма на обучение във висшите училища и в други училища, създадени по законоустановения в страната ред, и приравнените към тях чужди учебни заведения - до завършване на образованието, но не по-късно от 27-годишна възраст , - do 27 g. - samo edno vis6e ???
kapitan

Мнениеот kapitan » 07 Мар 2005, 08:46

Moge li 4ovek da zapo4ne da y4i vtoro vis6e , redovno, predi vazrastta ot 27 god. ? V smisal ograni4itelno li se talkyva
1. (изм. - ДВ, бр. 40 от 2002 г.) учащите се в основни и средни училища, в редовна форма на обучение във висшите училища и в други училища, създадени по законоустановения в страната ред, и приравнените към тях чужди учебни заведения - до завършване на образованието, но не по-късно от 27-годишна възраст , - do 27 g. - samo edno vis6e ???
kapitan

Мнениеот kapitan » 07 Мар 2005, 12:23

kapitan

Мнениеот Ayhan » 07 Мар 2005, 15:10

Moje li nqkoi da prati i na men spisyka
Ayhan

Мнениеот qwertio » 10 Мар 2005, 01:00

Mojete li da mi pratite i na men tozi prosluvut spisuk s bolesti . Blagodarq Vi!
qwertio

Мнениеот Milanova, D. » 11 Мар 2005, 18:21

Privet,
moje bi e super tapo jena da pishe v tozi forum, no za brat mi mi trjabva tozi spisak, i ste sam blagodarna ako mi go izpratite....
Az sashto chuh che she ima promeni, taka che me interesuva aktualnia , tozi kojto e tuk go razgledah...
Osven tova ne razbiram kakvo oznachava sakrashtenieto TZI i grafa 2 - kade da go pogledna ...
Blagodarja na vsichki
D.
Milanova, D.

Мнениеот vorago » 12 Мар 2005, 11:28

Моля изпратете ми въпросния списък. Трябва ми много спешно...
Предварително благодаря.
vorago

Re: KAKVO SE KRIITE , BE

Мнениеот Lina* » 12 Мар 2005, 12:14

Дрън-дрън!!! Губивреме си е и никаква полза от нея.
Lina*

Мнениеот Славов » 16 Мар 2005, 08:26

Голяма глупост е казармата в днешния високотехнологичен свят.Смешни са и тези които си мислят ,че наборниците могат да направят нещо ,ако стане война-примерно..Днес отивам във военното да им кажа да не ме занимават с глупости,защото за без пари в тая държава нямам намерения да бачкам.И моля надъханите откачалки ,които много искат да ги гърчат за без пари, да тоидат да се порадват още няколко години на тъпанарщината наречена-КАЗАРМА!
Славов

Мнениеот rocco » 17 Мар 2005, 18:19

pi4ove kade e tozi proslolu spisak, i na men mi trybva :),ako mi go izpratite 6te sam vi mnogo blagodaren...
rocco

Мнениеот Галина » 17 Мар 2005, 19:01

Много ви моля да ми отговорите на следния въпрос.Синът ми има слух само на едното ухо.На другото няма.Ще ползували някакви облечения по отношетие на казармата.Благодаря ви!
Галина

Мнениеот Dm » 18 Мар 2005, 11:41

Вече има нов списък, в който са включени много нови заболявания,
Ако някой го има моля да ми го изпрати по мейл.
Бил секретен , опитах да го намеря по много начини,
благодаря ви предварително
ДМ>
Dm

Мнениеот Jabberwacky » 18 Мар 2005, 13:20

И на мен митрябва новият списък спешно затова моля някои направо да го публикува във форума ако го има и не му преставлява трудност
Jabberwacky

Мнениеот Anonimна » 21 Мар 2005, 18:39

Моля изпратете ми и на мен списъка с болестите на мейла.
Трябва ми спешно е!

Благодаря ви предварително
Anonimна

Мнениеот мауер » 01 Апр 2005, 18:55

много ли ще те зтрудни да ми пратиш този списък на mauer@abv.bg предварително ти благодаря:)
мауер

Мнениеот Nenuial » 06 Апр 2005, 22:47

Аз доста търсих новият списък от заболявания, но навсякъде ударих на камък! Имам чувството, че умишлено е укриван. Имам реално заболяване, доказано с множество изследвания. Искам да бъда информиран на поредната комисия какви са правата ми и дали мога да бъда отложен или освободен. Много ще съм благодарен, ако някой от вас ми изпрати този нов списък на b_duev@abv.bg ! Предварително ви благодаря!
Поздрави!
Nenuial

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии