начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

търся сериозен човек за работа към адв. кантора в гр.София

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 11:02

senex написа: Хората се интересували само от професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус.

Еххх Сенекс, Сенекс...

Хората се интересуват най-вече дали адвокатина се познава със съдията и/или/ прокурора... И дали някой им дава надежда :wink: /нали!!/, че работата МОЖЕ да се ОПРАВИ.... :wink:

И повярвайте ми - за хората "професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус" имат абсолютно друго измерение и значение....
Такива ми ти работи...

Иначе наздраве! А хората си имат имперски закон за чистотата на бирата... :D
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Юни 2007, 11:06

Юрист, който вижда правото така, както Нео виждаше матрицата...

За по-простите, дето не разбираме от кино (и от право) - как е виждал Нео матрицата? И евентуално втори въпрос (ако не разбера покрай Нео) - какво означава това при правото и как така може да си добър магистрат или адвокат, без да виждаш Матрицата? :oops:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 11:25

portokal написа:За по-простите, дето не разбираме от кино (и от право) Хайде да не скромничим

- как е виждал Нео матрицата? Гледайте филма

И евентуално втори въпрос (ако не разбера покрай Нео) - какво означава това при правото и как така може да си добър магистрат или адвокат, без да виждаш Матрицата? :oops:

Добър магистрат си когато си пишеш всичко в срок.

:wink: Имаш мнооооого обвинителни актове, абе бройки... :wink: Такива разни критерии :wink:

Добър адвокат .... Вие сте го казвали мисля, че имате много познати добри юристи, които нямат добра реализация като адвокати...

Нали знаете - не лош адвокат е този, който си знае делото преди заседание, добър е този който се познава със съда, а супер, най-добрия адвокат е този, който си е взел целия хонорар предварително
:wink:

И понеже лайтмотива на въпросите Ви е за добрия/доброто:

"А кое е добро, и кое не, Федър, трябва ли да питаме някой да ни каже тези неща?"
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Юни 2007, 11:31

Аха, значи трябваше да ми се обясни какво е добър магистрат или адвокат - ако това изчерпва дефиницията. :P Мерси. :wink:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот senex » 27 Юни 2007, 14:25

Clavdivs. написа:
senex написа: Хората се интересували само от професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус.

Еххх Сенекс, Сенекс...

Хората се интересуват най-вече дали адвокатина се познава със съдията и/или/ прокурора... И дали някой им дава надежда :wink: /нали!!/, че работата МОЖЕ да се ОПРАВИ.... :wink:

Иначе наздраве! А хората си имат имперски закон за чистотата на бирата... :D
Тук говориш за еднa категория хора, аз имах в предвид друга.
senex
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 13 Юли 2007, 10:02

Леле, каква дискусия произлезе от една обява!?!
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Sarra » 13 Юли 2007, 10:38

:lol: Clavdivs, хареса ми категоризацията на адвокатите. :lol: :lol: :lol:
Sarra
Потребител

Мнениеот ykovachev » 13 Юли 2007, 11:09

Sarra написа::lol: Clavdivs, хареса ми категоризацията на адвокатите. :lol: :lol: :lol:

Ами да! Я да помислим да се категоризираме и със звезди, като хотелите :P
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии