начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Искат да ме вземат за 3 месеца в Казармата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Ivailo5rov » 04 Яну 2007, 10:51

Той не е питал за помощ, а за мнения. Ето, вече ги има. Пълно и точно отражение на отношението на другите към скатаването. А иначе момчето без съмнение вече е намислило какво да прави и едва ли биха му повлияли горните нравоучения.
А нас защо ни е яд? Защото и ние не сме имали възможност да се скатаем. Ако сте забелязали, всеки прецакан е по-спокоен, когато има и други прецакани след него.
МАЙТАП УИЛИ!!!
Когато бях в казармата, много неща ме тормозеха. Приятелката ми ме напусна, забравих много неща, които биха ми били полезни за по-нататъшното ми развитие. В началото на миналия век простите селянчета са се образовали в казармата, а по наше време затъпявахме...
И все пак си спомням с умиление за всички преживявания в казармата! Всеки приятел от казармата е с някаква степен отгоре над всички други приятели, въпреки че може да е по-ограничен, по-елементарен и други недостатъци. Правим си срещи и сме много щастливи.
Ако не съм ходил в казармата, едва ли би ми се удала друга възможност да спя на пода завит с шуба и да подлагам под шалтето за възглавница кубинките си, да летя с военнотранспортен самолет, да мия по над 300 чинии и това да не ми изглежда невъзможно /а приемчикът ги връща, когато не може да ги държи за дъното/, да чувствам, че хората около мен ме оценяват заради личните ми качества и характер, съответно да ошлайфам личните си качества и характер така, че другите да ме оценяват положително... и т.н. Все неща, които могат да се оценят след като ги преживееш. Иначе са отврат...
По едно време бяхме на една длъжност с войник, който се напикаваше, но усърдно криеше това, защото щяха да го уволнят, а отърваването от казармата за него беше лоша атестация. Чуден човек!
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот rednika » 06 Яну 2007, 17:53

Pekiti, естествено, че не трябва да ходиш в казарма. Недей да слушаш умниците по-горе, особено жените, които ги е яд че са се прецакали. Я ги питай какво им е било докато мъжете им са били на служба. Какво са правили, а? Иде ми да кажа нещо, но ще се въздържа. Julian78 е абсолютно прав. Той между другото е от най-добре запознатите хора по въпроса с наборната служба. Виж форума, който той ти посочи по-горе и го разгледай. Там има ценни съвети.
rednika
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии