начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Горски път, върху земеделски парцел

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Горски път, върху земеделски парцел

Мнениеот dianakrumova » 20 Яну 2020, 19:47

Здравейте. Ще се опитам накратко да разкажа за моя казус. Земеделски производител съм и отглеждам животни. Имам сключен договор за наем на пасища с общината. За обработката на тези пасища получавах субсидии. Тази година обаче, през един от парцелите е прекаран път, за извозване на дървесина (не знам дали е законен или не). В следствие на което имам наложени санкции от ДФЗ. Звънях в горското стопанство, няколко пъти и от там не ми дават адекватен отговор(или "колегите са на терен" и няма кой да ми отговори). Не знам какво мога да направя в случая и към кого да се обърна. Ще се радвам ако някой ме насочи.
dianakrumova
Нов потребител

Re: Горски път, върху земеделски парцел

Мнениеот teogeo » 21 Яну 2020, 23:55

dianakrumova написа:Здравейте. Ще се опитам накратко да разкажа за моя казус. Земеделски производител съм и отглеждам животни. Имам сключен договор за наем на пасища с общината. За обработката на тези пасища получавах субсидии. Тази година обаче, през един от парцелите е прекаран път, за извозване на дървесина (не знам дали е законен или не). В следствие на което имам наложени санкции от ДФЗ. Звънях в горското стопанство, няколко пъти и от там не ми дават адекватен отговор(или "колегите са на терен" и няма кой да ми отговори). Не знам какво мога да направя в случая и към кого да се обърна. Ще се радвам ако някой ме насочи.

Можете да проверите на кого е разрешено да сече в този район, за да прекара път през пасището до него. Оттам ще почне да се разплита кълбото. Не е сложно и страшно. Ако натиснете ДГС-то, те ще си кажат всичко.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ