начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Декларация за придружител - дискотека

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за придружител - дискотека

Мнениеот ytenev » 29 Апр 2016, 15:48

Здравейте,
имам следния въпрос към вас, с надеждата, че ще помогнете. Довечера се каним да посетим дискотека в гр. Ст Загора и от компанията има едно момче, което е непълнолетно (17г и 11 месеца). В интернет прочетох, че със следната декларация не би трябвало да има проблем както за охраната, така и за органите на МВР /при евентуална проверка/. Вярно ли е и иска ли се нотариална заверка?

ДEКЛАРАЦИЯ

Долуподписаният/ та ……………………………………………………………………………………………………..., /име, презиме, фамилия/

с ЕГН ……………………………….., с постоянен адрес: ………………………………………………………………………………………………………………….., с л.к. № ………………………….,
изд. на ………………… год. от МВР - ………………..

на основание чл. 8, ал.3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето, във връзка сразпоредбите на Наредба за специализирана закрила на деца на обществени места,

Декларирам, че съм:

1. родител,
2. настойник,
3. попечител,
4. друго лице, което полага грижи за детето,
5. придружител – пълнолетно дееспособно лице,
/вярното се подчертава/

и като такъв нося пълна отговорност за детето:

…………………………………………………………………………………………....................,
/име, презиме, фамилия/

с ЕГН: ………………………........, с постоянен адрес:
…………………………………………………………………...................................................................., с л.к. № ……………….....………….,
изд. на ………………… год. от МВР -………………….

Съгласен съм личните ми данни да бъдат ползвани за нуждите на настоящата декларация.

При необходимост декларацията ще бъде предоставена на органите по Закона за закрила на детето, органите на МВР и на други органи, при спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

гр. ……………….. Декларатор: ……………….
……..........2016 г.
ytenev
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ