Здравейте,
преди време инициирах проект - игра за Android. Заедно с още 2-ма човека работим по проекта.
Създадох фирма, която да стои зад проекта, но не ми е ясно по какъв начин да направя така, че собствеността на играта да се препише на фирмата. Това е необходимо, поради необходимостта юридическо лице, регистрирано по ДДС да е собственика на продукта, за да може този продукт да печели и получава средства от реклама. Също така по този начин искам да защитя труда ни от евентуални посегателства.
С моите партньори сме се договорили предварително, относно това кой какъв процент от печалбите от играта ще получи. Искам тези ни договорки, също да бъдат юридически издържани.
Разполагам с целия код и изображения на играта, както и с крайния инсталационен файл, като въпросната игра още е в процес на разработка.
Какви съвети и практики ще ми препоръчате за да изпълня посочените цели?
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 03 Дек 2024, 12:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прехвърляне на правата на мобилна игра към фирма
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Прехвърляне на правата на мобилна игра към фирма
Последна промяна varnos на 23 Май 2015, 09:45, променена общо 1 път
- varnos
- Нов потребител
Re: Прехвърляне на правата на мобилна игра към фирма
Когато те заболи зъб, в budetezdravi.com ли влизаш или отиваш на зъболекар?
- miko_pk
- Потребител
Re: Прехвърляне на правата на мобилна игра към фирма
Посъветвал съм се с адвоката ми, но въпреки това, докато той прави своето проучване, аз правя моето.
Така че, ще се радвам, ако някой ми отговори по темата. Благодаря.
Така че, ще се радвам, ако някой ми отговори по темата. Благодаря.
- varnos
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|