начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

дело срещу банка от поръчител

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дело срещу банка от поръчител

Мнениеот evrokoma » 19 Май 2015, 21:23

Здравейте на всички юристи събрани в този прекрасен форум.Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела, но отчаяно се нуждая от съвети помощ.
Казусът е следният: поръчител съм по заем от 2007г на моята бивша снаха,която за съжаление не го е изплащала.През 2010г има някакъв анекс в който подписът ми видимо е фалшифициран незнайно от кого, но снахата е продължила да не го изплаща въпросния кредит.Всичко това научавам след като заведох дело срещу банката и искахме документи чрез моята адвокатка.Първото дело мина назначена е експертиза от която очакваме резултата, но в хода на делото банката заявява че в периода юли-август2012 съм ходил в банката,попитахме за документи но те заявиха че нямат но имали свидетел.Въпросът ми е възможно ли е да докажат нещо след като нямат документ с подпис от мен.По странното е че не посочват и точна дата на въпросното посещение с документи мога да докажа че в част от този период съм бил на работа. В този период не съм напускал града в който живея но как да го докажа ,а второто дело е насрочено за след месец.
Моля ви помагайте защото имам чувството че и адвокатката ми играе някаква игра с банката.
evrokoma
Нов потребител

Re: дело срещу банка от поръчител

Мнениеот tartarenski » 21 Май 2015, 20:55

Нищо недей да правиш! Ще мислите като заведат свидетеля и го разпитат.
tartarenski
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ