- Дата и час: 02 Дек 2024, 14:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
има ли право
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
има ли право
Вдовица съм с две деца от 20 години.Живея самостоятелно с децата си.Родителите на съпруга ми живеят в друг град.Изхвърлиха ме с децата в деня на погребението.През 2006г свекър ми по4ина, но не ни се обадиха.На 20.072014г по4ина и свекарва ми .Разбрах слу4айно.Родителите на съпруга ми бяха направили дарение след тяхната смърт апартамента им да остане на сина им, но не срещу гледане.Когато отидох в арартамента цялата покъшнина липсваше.Племенника на свекарва ми ме заплаши ,4е ще вика полиция.Също и 4е ще води дело за парите ,които е давал за неиното гледане.Има ли такова право при условие 4е свекарва ми не искаше да ме види .Аз щях да я гледам без пари.С пенсията и добавката за придружител е разполагал племенника.Аз не съм била допускана до дома и,също и децата.
- gergana1952
- Младши потребител
Re: има ли право
Не, няма. Но вие можете да атакувате дарението, ако ви се занимава и ако можете да отделите съответните средства.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
https://justice-online.com/bg
- kdkrastev1234
- Потребител
Re: има ли право
Кой син това и колко големи са децата Ви?
Ако синът е Вашият мъж и наистина става дума за дарение, децата му и Вие сте наследили апартамента и племенникът може да си гледа работата.
Издръжката, която е давал на бабата обаче, може да си я търси от лицата, които са задължени да я издържат - нейните деца, внуци и пр. Издръжка се дължи, разбира се, при нужда на бабата и възможност на съответното дете или внук. Малки деца, без доходи и пр. не би трябвало да дължат издръжка на баба си, Вие лично също не дължите. Ако са дължали издръжка, но не са я давали, независимо дали им е била поискана, задължените да я дават са се обогатили неоснователно.
Ако синът е Вашият мъж и наистина става дума за дарение, децата му и Вие сте наследили апартамента и племенникът може да си гледа работата.
Издръжката, която е давал на бабата обаче, може да си я търси от лицата, които са задължени да я издържат - нейните деца, внуци и пр. Издръжка се дължи, разбира се, при нужда на бабата и възможност на съответното дете или внук. Малки деца, без доходи и пр. не би трябвало да дължат издръжка на баба си, Вие лично също не дължите. Ако са дължали издръжка, но не са я давали, независимо дали им е била поискана, задължените да я дават са се обогатили неоснователно.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|