Здравейте!
За да се открие частен логопедичен кабинет, какви регистрации трябва да бъдат направени? Каква фирма е необходимо да се регистрира, и съответно с каква дейност? Има ли нещо по-специфично при такъв тип дейности?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави!
- Дата и час: 04 Дек 2024, 07:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
откриване на логопедичен кабинет - регистрация и изисквания
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: откриване на логопедичен кабинет - регистрация и изискв
Г-жо Иванова,
На мен ако ми потрябват услугите на логопед, вие какво ще ме посъветвате:
а)Да си опиша говорния/гълтачния проблем в някой форум и да очаквам логопеда да ми помогне пак чрез форума
или
б)Да посетя специалист-логопед в кабинета му и там да изложа проблема си?
На мен ако ми потрябват услугите на логопед, вие какво ще ме посъветвате:
а)Да си опиша говорния/гълтачния проблем в някой форум и да очаквам логопеда да ми помогне пак чрез форума
или
б)Да посетя специалист-логопед в кабинета му и там да изложа проблема си?
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|