начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Откъде мога да взема информация?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Откъде мога да взема информация?

Мнениеот monik » 10 Юли 2014, 15:34

Здравейте!
Моля за малко информация!
Откъде може да се вземе информация за продаден имот преди години?
Знам,че има имотен регистър,но дали там има информация за сделки направени преди 20 тина години и може ли да се иска информация ?
Благодаря предварително!
monik
Младши потребител

Re: Откъде мога да взема информация?

Мнениеот vertex1 » 10 Юли 2014, 16:26

Здравей, не съм юрист, но да ти кажа моето мнение по въпроса. Трябва да ви дадат информация от Имотния регистър. Аз веднъж исках от там точно такава нормализация за имот, който не е бил лично мой (на близки роднини). Там пазят, копие от нотариалния акт, със скицата и други документи. Мисля, че се плащаше по 3 лева на страница, малко скъпичко ми се струва. Трябва да знаеш ЕГН на бивш или настоящ собственик. Има информация от преди 20 години. Там имаше информация за продаден имот от 1995. Ами отиди и пробвай най-добре. И в Общината трябва да има информация и там може да се пробва.
vertex1
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ