начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Жалба за незаконна сеч

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жалба за незаконна сеч

Мнениеот m_damianova » 18 Юни 2014, 15:19

Здравейте!

Ще бъда благодарна, ако ме насочите - до районна или до окръжна прокуратура да изпратя жалба за незаконна сеч в частен имот, чийто наследник съм? Има ли законни срокове за реакция от страна на прокуратурата, или се действа според тежестта на деянието? Притесненията ми са, че при евентуално забавяне може да се прикрият доказателства от страна на извършителите, които са известни. Предварително ви благодаря!
m_damianova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ