Здравейте,
Имам нужда от помощ. Става въпрос за изкарване на шофьорска книжка. Ситуацията е следната: успешно преминах обучение (теория и практика) по кормуване, издържах изпит пред ДАЙ, но по една или друга причина не си взех книжката веднага. До тук добре, но проблема е, че изкарах изпитите пред ДАЙ в края на 2001 г. Интересувам се дали има някаква давност на изпита. Другото което ме притеснява е, че за издаване на документа се изисква удостоверение за успешно преминати изпити. Аз не разполагам с подобни документи, школата не съществува вече от няколко години, а единственото с което разполагам е номера на протокола от изпита.
Дали е възможно издаването на шофьорска книжка само с номера на протокола или ще трябва да карам курсове отново? Не успях да намеря информация в интернет и ще съм много благодарен ако някой успее да ми помогне.
Благодаря предварително!
- Дата и час: 05 Дек 2024, 03:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Давност шофьорски изпит
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|