начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Принудително лечение - обещетение и отмяна

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Принудително лечение - обещетение и отмяна

Мнениеот lazar_gruev » 16 Май 2023, 10:12

Моя случай късае неправомерно принудително лечение в психиятрия за 2 месеца от който лежах 28 дена поради ползван болничен .Въпроса ми е какъв е срока за обещетение ?Може ли да бъде отменено освидетестването дори и на над национално ниво ?
Каква е процедурата за дела до Стразбург и Люксембург?Първо трябва дело по ЗОДОВ ли ?
Настанен съм на 14.11.2022г. делото на районен трябва да е било началото на същия месец.
По делото има лъжи и клевети който не кореспондират с истината записват се протоколи по грешен начин диктувани от съдията или кварталния погрешно . Не съм уведомен не ми позволиха адвокатска защита от моя адвокат.Записват се в протокола думи който аз не съм казал.
Психиятрите лъгаха майка ми че аз съм бил съгласен.Психиятрите и кварталния лъгаха мен че тя е съгласна тя казала че съм за валериян те ме издокараха параноиден шизофреник !
Подписала нещо което не е разбрала.
Дело пълно с престъпления ,нарушения и тн.
Да кажа също че съм международен шофьор и съм им показал трудовдоговор от 2022 година психо за водач и искаран курс за опасни товари от същата година.Бил съм луд - това е поръчка.
Какво да направя за да отпадне това освидетелстване и да бъда обещетен?
lazar_gruev
Нов потребител

Re: Принудително лечение - обещетение и отмяна

Мнениеот lisajohns » 12 Юни 2023, 14:24

lazar_gruev написа:Моя случай късае неправомерно принудително лечение в психиятрия за 2 месеца от който лежах 28 дена поради ползван болничен .Въпроса ми е какъв е срока за обещетение ?Може ли да бъде отменено освидетестването дори и на над национално ниво ?
Каква е процедурата за дела до Стразбург и Люксембург?Първо трябва дело по ЗОДОВ ли ?
Настанен съм на 14.11.2022г. делото на районен трябва да е било началото на същия месец.
По делото има лъжи и клевети който не кореспондират с истината записват се протоколи по грешен начин диктувани от съдията или кварталния погрешно . Не съм уведомен не ми позволиха адвокатска защита от моя адвокат.Записват се в протокола думи който аз не съм казал.
Психиятрите лъгаха майка ми че аз съм бил съгласен.Психиятрите и кварталния лъгаха мен че тя е съгласна тя казала че съм за валериян те ме издокараха параноиден шизофреник !
Подписала нещо което не е разбрала.
Дело пълно с престъпления ,нарушения и тн.
Да кажа също че съм международен шофьор и съм им показал трудовдоговор от 2022 година психо за водач и искаран курс за опасни товари от същата година.Бил съм луд - това е поръчка.
Какво да направя за да отпадне това освидетелстване и да бъда обещетен?

Съжалявам, че сте изпитали тези проблеми. Като езиков модел, не мога да предоставям конкретна правна консултация, но мога да ви дам обща насока. За подобни случаи винаги е препоръчително да се консултирате с адвокат, специализиран в правата на пациентите и психиатрията, който ще ви даде правен съвет, специфичен за вашата юрисдикция. Той ще ви насочи prepaidgiftbalance как да предприемете действия и как да започнете процедурата по жалба или обжалване, ако е необходимо. За делата до Европейския съд за правата на човека в Стразбург или Съда на Европейския съюз в Люксембург, отново е необходимо съдействие от адвокат с опит в международното право.
lisajohns
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ