начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Мнениеот ontario » 07 Апр 2023, 09:16

Здравейте,
Имах запор върху автомобил,като дългът вече е изплатен и ЧСИто е пуснало молба към КАТ за вдигане на запора. Самото ЧСИ ми каза,че това отнема на КАТ минимум седмица или две.
Въпроса е къде и как да проверявам дали вече е вдигнат запора. Аз не живея в града където е въпросния КАТ иначе бих отишъл на място.

Мерси :?:
ontario
Нов потребител

Re: Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Мнениеот elenadobre » 04 Май 2023, 18:46

ontario написа:Здравейте,
Имах запор върху автомобил,като дългът вече е изплатен и ЧСИто е пуснало молба към КАТ за вдигане на запора. Самото ЧСИ ми каза,че това отнема на КАТ минимум седмица или две. You can even incorporate these positive words that start with s to your vocabulary.
Въпроса е къде и как да проверявам дали вече е вдигнат запора. Аз не живея в града където е въпросния КАТ иначе бих отишъл на място.

Мерси :?:

Ако не живеете в града, в който се намира КАТ, можете да проверите дали запорът върху колата ви е вдигнат, като се свържете директно с тях.
elenadobre
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ