Здравейте!
Търся адвокат с опит с дела по ЗОДОВ за София. Моля, ако някой е използвал услугите на такъв адвокат за дело по чл.2Б от ЗОДОВ за вреди, причинени от нарушение на правото на разглеждане и решаване на делото в разумен срок, да ми напишете на ЛС координати и мнение.
Благодаря предварително на всички, които могат да ми дадат информация по този въпрос.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат с опит с дела по ЗОДОВ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат с опит с дела по ЗОДОВ
sneja_15 написа:Здравейте!
Търся адвокат с опит с дела по ЗОДОВ за София. Моля, ако някой е използвал услугите на такъв адвокат за дело по чл.2Б от ЗОДОВ за вреди, причинени от нарушение на правото на разглеждане и решаване на делото в разумен срок, да ми напишете на ЛС координати и мнение.
Благодаря предварително на всички, които могат да ми дадат информация по този въпрос.
Писали сте ми на лични, но не сте си включили личните съобщения за да Ви се отговори. Не че бих поел дело, защото съм се забатачил до ушите. Още повече, че ако го гледате в София това дело, то ще се забави толкова, колкото и това, за чиято бавност претендирате вреди
-
teogeo - Активен потребител
Re: Търся адвокат с опит с дела по ЗОДОВ
sneja_15 написа:Здравейте!
Включете си Лични съобщения или оставете e-mail за връзка.
- ibgdimitrov
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|