- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Казус МПС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Казус МПС
Здравейте добри хора моля за помощ! Случая е следния : От Топлофикация ме осъдиха на 1000 лева при ЧСИ и дойдоха в службата да ми връчат запор на МПС /аз не го подписах и ги отпратих/! Въпросното МПС го бях заложил през далечната 2008 година в една заложна къща тогава нямах пари и не можах да я откупя! Не съм я обявявал в общината само в КАТ доколкото разбирам сега 2018 още се води на мое име и ЧСИ я иска! Аз изобщо не знам нищо за този автомобил и незнам как да постъпя! Отказ ли да направя от МПС или да я обявя за издаване? Моля за съвет?
- kamaro21
- Нов потребител
Re: Казус МПС
Здравейге! Чета и .. пак не към сигурен, дали разбирам правилно.
Казвате „само в КАТ“ - какво сте направили в КАТ? Спрели сте автомобила от движение, обявили сте го за продаден или сте го бракували (обявен за разкомплектоване)???
Това, че Общината (отдел МДТ) не са „в час“ е нормално - отскоро системите са свързани, но преди време трябваше вие да подадете уведомление.
Що се отнася до ЧСИ - просто му обяснете, че въпросния автомобил отдавна не е ваша собственост. И ако още не е бракуван - с една декларация в КАТ може да наваксате пропуснатото.
Казвате „само в КАТ“ - какво сте направили в КАТ? Спрели сте автомобила от движение, обявили сте го за продаден или сте го бракували (обявен за разкомплектоване)???
Това, че Общината (отдел МДТ) не са „в час“ е нормално - отскоро системите са свързани, но преди време трябваше вие да подадете уведомление.
Що се отнася до ЧСИ - просто му обяснете, че въпросния автомобил отдавна не е ваша собственост. И ако още не е бракуван - с една декларация в КАТ може да наваксате пропуснатото.
- jhoro
- Активен потребител
Re: Казус МПС
Здравейте, благодаря за отговора! Аз в общината въобще тогава не съм я обявявал - аз я карах само два месеца! В заложната тогава оставих голям талон, малък талон, ключове! Нямам никакъв документ за нея! Как да я бракувам без документи? Само да кажа, че се води на мое име ли? Аз тогава бях на 18 нищо не разбирах от живота за това постъпих глупаво!!!
- kamaro21
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|