Здравейте,
Имам следния казус на 12.12.2014г. си закупих билет на стойност 50 лв.от търговски обект на Теленор България ЕАД / обекта вече не съществува, ако има някакво значение / за концерт дата на събитието 29.1.2015г.
Събитието не се проведе. Билета е на Ивентим. Писах до Ивентим с искане за възтановяване на сумата на 1.08.2016г., но оттам ми отговориха, че щели да оправят запитване до организатора.
Пратиха следните данни: 2ра страна:МК Ялта, адрес:София,бул. Цар Освободител 20,БУЛСТАТ:121469105Nо - данни от ърговския регистър. Нямам отговор към момента. Писах и до Теленор и от там нямам отговор към момента. Пазя билета и касовия бон.
Тъй като, ако анализирам действията в хронология се получава следното:
1. Покупка на билет от Теленор / представител на Ивентим /;
2. Ивентим се явява организатор на събитието;
3. В клуб "Ялта" ще се проведе събитието.От Ивентим посочват МК Ялта като - " 2ра старна " организатор на събитието.
Въпроса ми е имам ли правно основание да си търся сумата за несъстояло се събитие и ако да от кого и какво е то?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Възтановяване на стойност за билет за събитие
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|