- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокатът ме измами
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Адвокатът ме измами
lawchoice, благодаря ви за отделеното време.
- kredit2006
- Младши потребител
dog123 написа:kredit2006 написа: На този адвокат ТРЯБВА да се отнемат правата и ви питам простичко към кого да се обърна.paayla написа:Можеш да се обърнеш към съответния адвокатски съвет.
Вече ви е отговорено още в третия пост....
Целта ви явно е друга, но странно не казвате каква е. Прилича на опит за въздейстие , като се показва че може да се спомене името му , и се прави на място където ТОЙ да прочете и види намеренията ви.
Едва ли би се поддал на толкова аматьорски скалъпена сапунка, ако ви мотае от толкова време без последствия.
Със сигурност в цялата история има неща които не споменавате.........
Да, така ще направя, ще се обърна към Адвокатския съвет.
Но има и друго... Влизайки във форума нямах никаква друга цел освен да разбера към коя инстанция да се обърна. Сега обаче си мисля друго. "Скалъпена сапунка" ?!... Чак такива фантазии нямам. Опитвам се да изложи фактите такива, каквито са. Опитвам да предам по-кратко нещата, но е трудно. Много се замислих прочитайки този пост, а и другите отзиви..Не зная какво имате предвид. Редовно влизах в сайта на СРС и правех справка за делото и все статус чл. 130 ГПК. Така ми казваха и на гишето, вече ме познаваха и с досада питаха "нямате ли адвокат да ви обясни?!..." А той казваше същото: съдът е натоварен, много се чака...Нормално ли е според вас адвокатът да не отговаря по никакъв начин? Но видях, че е взел бележката ми, знае, че искам среща, разговор. Просто е гузен и се крие. Изчаква да му се размине и да хване друга "риба".
- kredit2006
- Младши потребител
"Честа практика".... ами как да си го обясня, като наемам един адвокат, той прецаква делото, като не се явява, наемам втори, още по-зле... В случая 100% . Как мислиш практиката честа ли е?
Така става, когато си дзифтар! Ако беше дал 20-30% на някой почтен бирник досега да си забравил случая. Лошо е, че не само няма да вземеш пари, а вероятно и ще плащаш разноски.
- ivanov_p
- Активен потребител
да не излезе,че автора е имал издънено дело и той се крие от адвоката та ни подпитва наобратно
- sterster
- Потребител
За да приключим случая.
Входирах жалба на 10.02.2016 г. до Адвокатски съвет СОфия, представих съответните доказателства по двете дела и днес, 2 юни 2016 г. се състоя дисциплинарен съд, на който за измама и уроване престижа на адвокатската професия, адвокат Робърт Захариев Андонов беше осъден на 2 години лишаване от адвокатски права, съответните глоби и разноски.
Съдът протече в негово отсъствие, защото всички опити за връзка с него са били несполучливи.
За моя изненада, по време на заседанието разбрах, че въпросният "хубостник" е имал още 4 наказателни дела. Очевидно е рецидивист. Мисля, че би трябвало да му се отнемат изобщо правата, но не е моя работа да коментирам решенията или може би Закона за адвокатурата.
Доколкото имам сведения адв. Р. Андонов се вихри в Пловдив.
Входирах жалба на 10.02.2016 г. до Адвокатски съвет СОфия, представих съответните доказателства по двете дела и днес, 2 юни 2016 г. се състоя дисциплинарен съд, на който за измама и уроване престижа на адвокатската професия, адвокат Робърт Захариев Андонов беше осъден на 2 години лишаване от адвокатски права, съответните глоби и разноски.
Съдът протече в негово отсъствие, защото всички опити за връзка с него са били несполучливи.
За моя изненада, по време на заседанието разбрах, че въпросният "хубостник" е имал още 4 наказателни дела. Очевидно е рецидивист. Мисля, че би трябвало да му се отнемат изобщо правата, но не е моя работа да коментирам решенията или може би Закона за адвокатурата.
Доколкото имам сведения адв. Р. Андонов се вихри в Пловдив.
- kredit2006
- Младши потребител
Вихрел се в Пловдив, казвате, защо ли не сме чували за него? Да не би целта на настоящата тема да е да внушите на аудиторията, че адвокатите по презумпция са измамници?
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Вихрел се в Пловдив, казвате, защо ли не сме чували за него? Да не би целта на настоящата тема да е да внушите на аудиторията, че адвокатите по презумпция са измамници?
.... По презумпция. Съобщих ви факт. Представих доказателства, Дисциплинарният съд го осъди. Той не присъстваше. Няколко месеца го издирваха:на телефон, на адрес, на ел. поща, не го откриха. Смятам, че е в Пловдив, защото още докато течеше делото ми, на мои обаждания той все отговаряше, че е в Пловдив по работа...
По презумция вие смятате, че клиентът е невеж, клевети и т.н.
- kredit2006
- Младши потребител
Браво мога да кажа, ако сте успели да предпазите даже и само един човек от бъдещите действия на този "адвокат"!
- dog123
- Младши потребител
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|