начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Дело за обезщетение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дело за обезщетение

Мнениеот juliagyurova » 18 Апр 2016, 13:47

Здравейте,
Имам заведено дело за обезщетение при претърпени щети срещу държавата с влязло в сила решение за изплащане на определената сума на втора инстанция.Проблемът е, че се намирам в Германия и адвоката, който водеше делото иска да му направя пълномощно, чрез което определената сума да бъде изплатена на него. Не съм наясно първо с размера на тази сума и чесно казано не мога да му се доверя ( познат е на бившия ми съпруг). Към кого да се обърна за помощ, при условие че не знам дори номера на делото? Знам само,че на първа инстанция бяхме в Соф. Градски съд. И въобще възможно ли е да направя нещо от тук или задължително трябва да се върна в България? Също какъв е срока за изплащане на обезщетението?
Предварително благодаря за отговорите.
juliagyurova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ