През м.Март 2015г. длъжник получава ПДИ и изпълнителен лист от ЧСИ.ПДИ е връчена, чрез работодателя. Делото е било по заповедното производство през 2011г..ЗИ е влязла в сила, защото не е възразено срещу нея. А не е възразено, защото длъжникът не е знаел за нея /връчването е, чрез залепяне на уведомление, което длъжникът счита за опорочено/. В срок е подадена въззивна жалба съгласно чл. 423 ГПК /чрез Български пощи, с обратна разписка от която е видно съдържанието/. Няколко месеца ни дума , ни вопъл ни стон от СРС. През м. Август 2015г. следва молба до състава на СРС за администриране на подадените документи към СГС. В рамките на месец нищо. Следва молба за бавност и определяне на подходящ срок за администриране на подадените документи до СГС чрез СРС и... пак нищо. Началото на м. Януари молба до председателя на СРС и... пак нищо. Въпросите ми са следните:
1. Може ли де се подаде молба за определяне на подходящ срок директно към СГС? И ако отговорът е, че се връща към СРС за администриране, това би ли поразмърдало делото?
2.Има ли срок за отговор от председателя на СРС /молбата е пусната на 08.01.216г./?
3. ВСС може ли да се намеси и как?
4. Друго....
Благодаря Ви предварително за отделеното време!!!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 05:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Следващата стъпка трябва да е...?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Следващата стъпка трябва да е...?
Повдигам темата и докладвам...На 15.02.2016 подадох втора молба за определяне на срок при бавност директно до СГС.Днес 19.02.2016г.на хартиен носител получих писъмце от градският...
До Ръководителя на 2-ро ГО на СРС с копие до мен ... Приложено изпращаме Ви молба за определяне на срок при бавност от моя милост по описа на СРС 73-ти състав - ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОВЕРКА, евентуално за администрирането и по реда на чл. 256 от ГПК от съдията - докладчик по делото. Подпис : ЗАМ.- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГС . Изх.№ ...от 16.02.2016г.
Щастлива съм има развитие!!!
До Ръководителя на 2-ро ГО на СРС с копие до мен ... Приложено изпращаме Ви молба за определяне на срок при бавност от моя милост по описа на СРС 73-ти състав - ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОВЕРКА, евентуално за администрирането и по реда на чл. 256 от ГПК от съдията - докладчик по делото. Подпис : ЗАМ.- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГС . Изх.№ ...от 16.02.2016г.
Щастлива съм има развитие!!!
- petrra
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|