начало

Какво (не) знаем за Шенгенската система Какво (не) знаем за Шенгенската система

Помощ за отваряне на детски кът с кафе-сладкарница

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ за отваряне на детски кът с кафе-сладкарница

Мнениеот nescafe » 23 Мар 2011, 13:29

Привет!Бих искала да попитам дали някой е наясно с необходимите документи,лицензи, разрешителни и всичко останало за отварянето на детска сладкарница с обособен детски кът към нея.Моя близка приятелка се интересува и аз се сетих за форума,защото тук се помага много на тези,които не са напълно наясно с нещата.Сещам се и за още нещо-все още има ли го това задължение за сладкарницата,помещението да има 2 входа,преди го имаше,но сега не съм и аз наясно.Изобщо,ако някой може,ще се радвам,да изброи поне институциите и необходимите документи,които ще й бъдат задължителни за отварянето на детския кът-сладкарница,а може и забавачница да се включи като идея .Благодаря на всички,които ще се включат в коментарите и се извинявам предварително,ако нещо не съм обяснила в подробности,но ще пиша при въпроси.Всичко е още на идеен принцип и затова като инфо е кратко.
nescafe
Младши потребител

Re: Помощ за отваряне на детски кът с кафе-сладкарница

Мнениеот marietaivanova » 28 Мар 2011, 11:17

здравей,
виждам 4е никой не е отговорил и затова ще ти дам инфо,базирано само на ли4ен опит от преди 2 години
изискванията бяха само и единствено към кафе-сладкарницата и те са стандартни-2 входа,3 мивки,2 тоалетни и т.н.-можеш да ги провериш в Риокоз-а за детският кът-след като децата там няма да се хранят(има се предвид-да им се приготвя специална храна) и няма да спят-няма никакви изисквания-но пак казвам-това е инфо от преди 2 години
има изисквания за безопасност за съоръженията за игра,но сертификат за безопасност трябва да ти даде фирмата-производител(говоря за сглобяеми съоръжения ако има-като това например-
съвсем приозволно ги избрах http://www.top-obqvi.com/оборудване-на-детски-център-237909adv.html
marietaivanova
Нов потребител

Re: Помощ за отваряне на детски кът с кафе-сладкарница

Мнениеот orhideq1985 » 08 Дек 2014, 23:27

Здравейте!
Да не отварям нова тема продължавам тази старата.
Ако е възможно да получа актуална информация за изискванията относно детски клуб/ кът, ще бъда много благодарна! В кой нормативен акт да търся ?
orhideq1985
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ