начало

Какво (не) знаем за Шенгенската система Какво (не) знаем за Шенгенската система

Невъзможно обезпечаване на задължение към държавата

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Невъзможно обезпечаване на задължение към държавата

Мнениеот nikolov7 » 16 Ное 2014, 16:59

Здравейте,

Имам следния казус:
Фирмата ми не работи от лятото на 2013г. Подавам в НАП нулеви декларации. В момента е назначена ревизия заради обявена загуба за 2012г. В същото време от друг отдел на НАП искат да бъде предоставено обезпечение за старо задължение към държавата. По документи фирмата притежава на склад стоки, които на практика не са налични.

В тази ситуация да пристъпя ли по най-бързия начин към процедура по обявяване в несъстоятелност или да направя опит да се освободя по документи от несъществуващата собственост.

Седем дневният срок за предоставяне на обезпечение изтича в понеделник (утре). Необходим ми е спешен отговор по въпроса. Благодаря!
nikolov7
Нов потребител

Re: Невъзможно обезпечаване на задължение към държавата

Мнениеот ivanov_p » 16 Ное 2014, 20:52

Николов, що не пишеш на български? Какви декларации не си подавал от 2013 г., когато тя е само една, освен ако не си крал ДДС? Къде покри парите от "непродадената" стока?
Абе какви хора сте вие? Крадете, а не се сещате да заделите полагаемата се част от откраднатото! Вие сте за бесене, не за проверки!
Стягай два ката бельо, купи си документ за обработка на камъни, че иначе само ще ги къртиш в каменоломната, и утре с подробно написано самопризнание в Стопанска.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ