Здравейте,
Пиша поради следната причина:
Преди около 3 години имах договор с Виваком. Незнайно откъде получих много висока сметка, а когато настоях за подробна разпечатка, такава не ми бе предоставена. Логично отказах да заплатя сметката по договора, а сега "вежливите" господа от С. Г. Груп, за които много съм слушала, ми изпращат писмо за прехвърлени задължения. Това се случва след като 3 години БТК ме прехвърлят към различни фирми и след като служителите им чуят историята ме оставят намира. Сега имам следния въпрос - в договора незнайно защо са пропуснали първата буква от фамилията ми и писмата, които изпращат, се изпращат по същия начин. Имат ли право да настояват за изплащане на тези задължения? Имат ли БТК правото да предоставят копие от личната ми карта на тази фирма?
- Дата и час: 04 Дек 2024, 19:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Объркано име в договор
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Объркано име в договор
Тъй като сте дама, няма да съм чак толкова изчерпателен относно това, къде да си ги сложите господата от С.Г. Груп-ата ... И не буквичката е фактора за това.
А относно личната карта - Да! С.Г.Груп са регистрирани като администратор на лични данни.
А относно личната карта - Да! С.Г.Груп са регистрирани като администратор на лични данни.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
string написа:Здравейте,
Пиша поради следната причина:
Преди около 3 години имах договор с Виваком. Незнайно откъде получих много висока сметка, а когато настоях за подробна разпечатка, такава не ми бе предоставена. Логично отказах да заплатя сметката по договора, а сега "вежливите" господа от С. Г. Груп, за които много съм слушала, ми изпращат писмо за прехвърлени задължения. Това се случва след като 3 години БТК ме прехвърлят към различни фирми и след като служителите им чуят историята ме оставят намира. Сега имам следния въпрос - в договора незнайно защо са пропуснали първата буква от фамилията ми и писмата, които изпращат, се изпращат по същия начин. Имат ли право да настояват за изплащане на тези задължения? Имат ли БТК правото да предоставят копие от личната ми карта на тази фирма?
На всичките поставени от Вас въпроси, отговорът е един : нищо ново под слънцето. С.Г. Групаджиите са слаба категория пред съда. Ако заведат дело срещу Вас, се обърнете към колега адвокат. Дотогава нямате повод за безпокойство и няма закъде да бързате.
- nk7702n
- Старши потребител
А не минават ли делата по бърза процедура. Извинявам се за невежеството и езика, но не съм много запозната с правото. Имам предвид, няма ли просто да получа писмо, че съм осъдена заедно с разноските?
- string
- Нов потребител
Определено е често срещан проблем.
- freespirit
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|