Здравейте.
В статия в интернет прочетох за дело, решено от Софийски районен съд през 2010 г. Има ли начин да намеря решението по това дело, без да знам номера му? Статията е следната:
http://www.sbj-bg.eu/index.php?t=10051
А пълната и версия е тук:
http://e-vestnik.bg/10578
Благодаря предварително!
- Дата и час: 04 Дек 2024, 19:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да намеря решение по дело?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
lexy21 - Активен потребител
Re: Как да намеря решение по дело?
Лекси21, благодаря ти!
Как го правиш това? Аз толкова рових и нищо.
А сега дори се опитвам да намеря първоинстанционното решение и въпреки че вече имам номера му, нито на този сайт, нито на сайта на СРС ми излиза. Няама такова дело и това е.
Уж не съм тъп ...
Как го правиш това? Аз толкова рових и нищо.
А сега дори се опитвам да намеря първоинстанционното решение и въпреки че вече имам номера му, нито на този сайт, нито на сайта на СРС ми излиза. Няама такова дело и това е.
Уж не съм тъп ...
- ezlatarev
- Младши потребител
Проблемът не е във Вашия приемник, просто СРС не излъчва Там хич не уважават Присъдата и мотивите към нея не са публикувани. Далеч по-добра е организацията на сайта на СГС, който в случая от статиите, които сте посочил, се явява втора инстанция. Просто предположих, че е обжалвана първоинстанционната присъда и потърсих решението там по имената на подсъдимата - за целта са необходими три имена, но пък тя е била управител на издателя на вестника, та преди това Търговският регистър помогна и така...
-
lexy21 - Активен потребител
Благодаря още веднъж!
- ezlatarev
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|