начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Въпрос относно юридически лица с нестопанска цел

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно юридически лица с нестопанска цел

Мнениеот martin_157 » 04 Май 2014, 23:03

Здравейте, имам питания относно юридическите лица с нестопанска цел. Първо бих искал да знам, как се става такова юридическо лице и има ли някакви по специални изисквания. Второ, може 1 човек да бъде такова лице или трябва да е сдружение. Интересуват ме тези неща тъй като бих искал да кандидатствам за проект за евро субсидиите за селските райони за мярка 313 за туризма и бих искал да знам, ако има някой запознат с тези неща дали знае дали частно лице може да кандидатства за този проект и дали знаете към кой точно да се обърна за подробна информация. Благодаря предварително и съжалявам ако съм сбъркал раздела.
martin_157
Младши потребител

Re: Въпрос относно юридически лица с нестопанска цел

Мнениеот n6391 » 05 Май 2014, 08:49

Юридическо лице с нестопанска цел са сдружение и фондация. Еднолично няма как да бъдете такъв субект.
n6391
Потребител

Re: Въпрос относно юридически лица с нестопанска цел

Мнениеот ch3oh » 05 Май 2014, 09:35

O sancta simplicitas!
ch3oh
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ