- Дата и час: 05 Дек 2024, 03:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
плащане на глоби веднъж към кат и после същите към НАП?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
плащане на глоби веднъж към кат и после същите към НАП?
здравей те!ето я и моята случка.на 10.05.13г ме спряха полицай те и за наличие на не платени глоби ми взеха книжката още на същият ден ги платих всички глоби и се взех обратно като глобите бяха на стойност 1300лв.като ги плащам от моя сметка към сметка на кат!до тук всичко добре докато не ми трябваше спешно удостоверение за липса на задължения към държавата.На 20.11.13г отивам във нап да си взема въпросното удостоверение и ми излизат същите глоби там им показвам платежните бележки,но ми се отвръща ще чакате два месеца докато проверим в системата .понеже не разполагах с такова време и ми трябваше удостоверението за липса на задължения ми казаха да ги платя към нап и после да си пусна декларация за двойно плащане.така и направих платих ги отново пуснах въпросната декларация към нап и получавам писмо след месец от нап че парите трябва да ги търся от кат.отивам във кат шумен разговарям с началника на кат и той ми каза:вземи тези бланки копирай вс платежни и с обратна разписка ги прати в главна дирекция ''нац. полиция'' в софия.така и правя и на 20.01.14г получих обратната разписка.минаха вече три месеца и никакъв отговор нито преведени пари.какво следва какво да правя?
- petricha
- Нов потребител
Re: плащане на глоби веднъж към кат и после същите към НАП?
С едно платежно ли плати или с няколко?
- ivanov_p
- Активен потребител
за всяко наказателно постановление по отделно и с номера на наказателното постановление като основание на плащане
- petricha
- Нов потребител
но към нап с едно плащате директно преведох сумата.
- petricha
- Нов потребител
Трябва да се види на кого не си платил точно и да се съберат сумите. Може и да чакаш, понякога плащат.
- ivanov_p
- Активен потребител
и към нап и към кат едни и същи задължения съм платил.
- petricha
- Нов потребител
НАП с какви мотиви те препратиха към КАТ?
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
- kdkrastev1234
- Потребител
С мотиви, че вече са били дадени на публичен изпълнител и е трябвало да плати на него. Сега може да си иска парите от КАТ и да чака, да прехвърли вземанията, съответно да намери адвокат който да води делата срещу полученото от КАТ като възнаграждение. Средна хубост сделка.
- ivanov_p
- Активен потребител
точно така ми казаха от нап ! сега какво да правя как да действам ?
- petricha
- Нов потребител
petricha написа:точно така ми казаха от нап ! сега какво да правя как да действам ?
Казаха или написаха ? И НАП или АДВ?
advokat.k.krastev@gmail.com
- kdkrastev1234
- Потребител
написаха от НАП.
- petricha
- Нов потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|