начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Имам ли право да кандидатствам в МВР

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам ли право да кандидатствам в МВР

Мнениеот pfcce » 16 Апр 2014, 12:59

Здравейте!
Въпроса ми е следния (дано да съм в правилната тема). Имам ли право да кандидатствам в структорите на МВР ( като пожарникар) , като в свидетелството ми за съдимост пише не осъждан . Но преди време имах наказателно постановление ( това ме притеснява ) дали това ще влия роля да не ме приемат да изкарам курсовете за пожарникар.
Благодаря ви предарително ..
pfcce
Нов потребител

Re: Имам ли право да кандидатствам в МВР

Мнениеот emstoianova_ » 16 Апр 2014, 13:01

:lol:
emstoianova_
Младши потребител

Мнениеот pfcce » 16 Апр 2014, 13:03

emstoianova_ написа::lol:

?
pfcce
Нов потребител

Мнениеот doc03 » 16 Апр 2014, 13:57

Това " :lol: " бихте ли го обяснила, emstoianova ? Че нещо не Ви разбрах присмеха.
Наказателно постановление, ако е за дребна кражба, по 218б от НК - няма да стане с пожарникарството.

П.П. Пожарникарите са призвани да спасяват хора и имущество, както от пожар, така и от други бедствия. Не им е необходима кой знае каква юридическа квалификация. А българските пожарникари са едни от най-добрите в света.

За какво ти е издадено това НП , pfcce ?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ