начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Фалшив договор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фалшив договор

Мнениеот radev65 » 03 Апр 2014, 21:39

Здравейте!
Получих лек автомобил като част от заплатата. При проверка от данъчните на бившия ми шеф се наложи да подпиша договор за гаранция, че аз сам си плащам колата, като ползвам неговите лизингови преференции. След приключване на лизинга колата стана негова. Този договор, който съм прикачил, става ли за нещо, или само данъчните го вземат за сериозен. Мога ли да си получа загубената част от заплатата под формата на колата?
Dogovor.pdf
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна radev65 на 04 Апр 2014, 21:11, променена общо 4 пъти
radev65
Нов потребител

Re: Фалшив договор

Мнениеот eurolinker » 03 Апр 2014, 21:44

Човече, постът ви е толкова объркан, че аз лично и от третия прочит нищо не разбрах. Подредете си фактите по-ясно и може някой да ви отговори и по-конкретно.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот radev65 » 03 Апр 2014, 22:29

Опитвам се да прикача файла с договора, но не ми се получава.
radev65
Нов потребител

Мнениеот radev65 » 04 Апр 2014, 21:13

Файла е прикачен.
radev65
Нов потребител

Мнениеот galq_law » 04 Апр 2014, 23:19

С този договор сте се задължил срещу ползването на колата да плащате лизинговите вноски...Вие сте заемателя...Гаранта да Ви прехвърли правото на придобиване на МПС. Липсва договорка за това прехвърляне с лизингодателя, което е задължително. Не знам колко и какво сте изпълнили по този договор, но казвате, че е фалшив,т.е. нищожен. Такъв договор не поражда никакви права и след евентуалното обявяване за нищожен всичко което сте дали трябва да ви се върне, всичко което сте получил трябва да върнете. При тези данни не можете да си получите загубената част от заплатата на основание прикачения договор.
Все пак занесете документите на колега адвокат, защото без подробностите не може да се каже нищо със сигурност.
Успех
Взаимоотношенията между адвоката и неговия клиент или колега се градят на основата на доверието.
galq_law
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ