начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

виза D за марокански гражданин

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

виза D за марокански гражданин

Мнениеот tea78 » 17 Май 2010, 18:53

Здравейте и от мен,регистрирах се тук за да получа помощ/съвет от Вас.Накратко-омъжена съм за марокански гражданин от 19.06 .09. Брака е сключен в Мароко-Казабланка откъдето е съпругът ми, и е регистриран в България по законният ред.Желанието ни е да живеем тук, но за съжаление виза ни беше отказана първият път заради неизправни документи(вместо препис от актовата книга в общината за сключен гр.брак ми беше издадено копие от акта, нотариуса също беше написал неправилно декларацията че брака не е фиктивен и т.н.)та въз основа на това и като прибавим съмненията им за фиктивност на брака - първият път виза ни беше отказана.Тогава имах среща с директора на отдел миграция,който ми разясни грешките в документите и след проведената среща/интервю изготвих нови документи и ги изпратих на съпруга си да ги подаде в нашето посолство отново.След дълго чакане отново от същият директор разбрах че нашият консул изобщо не е пуснал документите ни.Въпреки че е взел такса от 120 евро(иначе тази виза е безплатна)и е положил печат в паспорта му-документи няма!!!Ясно е нежеланието му да ни даде виза,но какво можем да направим.Проблем е че аз не мога да замина да живея там защото имам син който е от предишен брак и няма 18.год-т.е.баща му няма да позволи той да замине за Мароко, ако е някоя европейска страна ок. но как заедно със съпруга ми да отидем там-мисля че дори е по-трудно.МОЛЯ ВИ!!! Дайте ми съвет!! Предварително Ви Благодаря!!!
tea78
Нов потребител

Назад към Гражданство