Здраейте роден съм в Русия.Имам руско гражданство.89 сме се преместили да живеем в България и от тогава имам и българско.Не съм си подновявал руския паспорт от 2000г.Тогава ме взеха в казарма и в Бг.Исках да се откажа от Руското гражданство ,но поради ред причини не успях.
Сега съм с Булгарско и руско гражданство .Но след като не съм си подновявал руските документи имам ли някакви глоби и валидно ли е това руско гражданство
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Влидно ли е ми е двойното гражданство
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Влидно ли е ми е двойното гражданство
pampaez1 написа:Здраейте роден съм в Русия.Имам руско гражданство.89 сме се преместили да живеем в България и от тогава имам и българско.Не съм си подновявал руския паспорт от 2000г.Тогава ме взеха в казарма и в Бг.Исках да се откажа от Руското гражданство ,но поради ред причини не успях.
Сега съм с Булгарско и руско гражданство .Но след като не съм си подновявал руските документи имам ли някакви глоби и валидно ли е това руско гражданство
Пред българската държава си чист! Сигурен ли си ,че имащ БГ граждаство тоест родителите ти български граждани ли са или поне единия от тях имаш ли българско свидетелство за раждане и най важното издадени ли сати документи на български гражданин предполагам ,че имаш всичко това защото в 1989 г. по груби мои сметки си бил 8-9 годишен.....Относно задълженията ти пред руската държава,все още си руски гражданин,ако искаш да се отказваш отиваш в посолството плащаш солена глоба,че ни си си подновявал паспорта,плащаш 800 евру глоба,че искаш да се отказваш от гражданството попълваш дебел топ документи,изтърпяваш явните им или преки псувни и позеленелите им от яд морди и си готов.....всичко това ти го казвам от личен опит и като юрист,бях пряк и косвенсивдетел,когато близък на мен човек мина през тази процедура....Въпреки ,че от друга гледна точна не е лошо да си държиш руското гражданство.....руския паспорт ти отваря много врати по света,а останалите ще ти ги отвори този на ЕС гражданин....далавера си е....ще се разминеш само с ругатните и с глобата,че не си си подновил паспорта,а то сигурно и Внутрены паспарт трябва да подновяваш....пречени си
- ivens
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|