начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Изграждане на Къмпинг на територията на Стопански двор ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изграждане на Къмпинг на територията на Стопански двор ?

Мнениеот herakul1984 » 22 Ное 2019, 19:39

Привет уважаеми колеги,

Имам желанието да направя къмпинг "една звезда" в имот с начин на трайно ползване - стопански двор, категория на земята - 5
Имота ще ползвам под наем с договор директно от собственика.
Въпросът ми е, може ли да се изгради къмпинг на територията на този имот и трябва ли задължително да се смени статута на земята и да се прави нов ПУП ?

Благодаря предварително !
herakul1984
Нов потребител

Re: Изграждане на Къмпинг на територията на Стопански двор ?

Мнениеот probcho » 22 Ное 2019, 19:59

Привет,
herakul1984 написа:.....може ли да се изгради къмпинг на територията на този имот и трябва ли задължително да се смени статута на земята и да се прави нов ПУП ?

Не може имот да се ползва с различно предназначение!
В случай, че решите да процедирате ПУП, то същата се води от собственика, а не от наемателят.

ПП
От ден на ден все по .... щурутии! :lol:
probcho
Активен потребител

Re: Изграждане на Къмпинг на територията на Стопански двор ?

Мнениеот herakul1984 » 23 Ное 2019, 00:31

Благодаря много за бързият отговор.

Наясно съм, че процедурата следва да се води от собственика, не съм наясно сложно ли е, финансово как изглежда и времеемко ли е, ако може да ме посъветвате, заслужава ли си изобщо?
herakul1984
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация