начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Узаконяване на къща

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Узаконяване на къща

Мнениеот petertun » 29 Дек 2017, 01:17

Дворно място в регулация ,с къща в едно село на 30 км от голям град.
До старата къща е построена още една постройка около 70кв/м, и двете постройки са станали една голяма къща.Построена е около 2000г . Няма никакви документи.Ток и вода се взимат от старата къща.
Данъци се плащат на старата къща.Новата не фигурира никъде.

Приблизително ,пак казвам приблизително колко ще ми струва всичко за да се узакони тази къща.Аз ще го правя с помоща на адвокат,но все пак искам да съм подготвен.
Сравнително колко време и пари ще ми струва цялата процедура ?

И втори въпрос ,бях чувал че периодично има някакви амнистии за узаконяване.Кога е била последната и кога се очаква следващата?

Благодаря отделеното време и Весели Празници ! :)
petertun
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация