начало

ВАС: Няма конфликт на интереси на прокурор по преписка за АЕЦ, където работи съпругата му ВАС: Няма конфликт на интереси на прокурор по преписка за АЕЦ, където работи съпругата му

Неотчетност на фирмата обслужваща общите части

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неотчетност на фирмата обслужваща общите части

Мнениеот dimitrov_mm » 27 Мар 2024, 14:56

Здравейте,
Живея в Високоетажна жилищна сграда. Когато закупих апартамента подписах договор за поддръжка и управление.
Договора е подписан на основание чл.2 от ЗУЕС.
Договора няма краен срок и няма клауза за предоговаряне.
Всичко в договора са общи приказки, освен, сумата, която дължа на година (няколко хиляди лв.);
"Фирмата", с която съм подписал договора не предоставя никаква отчетност - кога почиства, как почиства, какви са разходите по различни пера и т.н.
В същото време услугата, която предоставя е на много ниско ниво.
Интересува ме как мога да предоговоря договора, да го разваля или какво мога да направя.
Интересувам се и от адвокат, който би могъл да ми поеме случая.

Поздрави
dimitrov_mm
Нов потребител

Назад към Етажна собственост