начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Казус с мазе,след определение на ВКС

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус с мазе,след определение на ВКС

Мнениеот KIBRIT » 06 Авг 2012, 08:57

След близо 17 години дела по Закона за реституция,през 2009 година,най-сетне всичко свърши ,като ВКС не допусна обжалването на решението на СГС,което е в моя полза,като определението е окончателно.
Да,ама не !
Преди два месеца,установих,че в прилежащото ми мазе,всичко е изнесено,а вратата му демонтирана и липсва.
След разговор с комшии,разбрах че група роми,предвождани от лице,което претендираше за апартамента ми,са извършители на деянието.
Подадох жалба до Районният Прокурор за самоуправство и грабеж,но за съжаления пред дознателя,свидетелите ми не потвърдиха думите си.
Самото лице е заявило,че е разчиствало своя собственност и няма отношение към вандалският акт. Твърденията на лицето са,че има върнати имоти,но не представя никакви документи.
Аз представих Определението на ВКС,и документи от самото дело,които удостоверяват собствеността ми,а именно-Удостоверение от общината с точното разпределение на имота и мазето,заедно със скица и план на имота.
Тези дни установих и че подстъпите към мазето ми са отрязани. Монтирани са нови железни врати и катинари. На самото ми мазе няма все още врата/вижда се от прозореца му/.
Ясно е,че отново ще се водят дела. Какво обаче трябва да се направи в момента ?
KIBRIT
Младши потребител

Re: Казус с мазе,след определение на ВКС

Мнениеот KIBRIT » 20 Фев 2014, 10:05

Вече идват за огледи потенциални купувачи.
Продават собственото ми мазе.
Пуснал съм Жалба до Районният прокурор за обсебване,но докато се реагира,може вече да е продадено.
Как мога да спра продажбата на апартамента им и най-вече на собственото ми мазе.
KIBRIT
Младши потребител

Re: Казус с мазе,след определение на ВКС

Мнениеот ogo1234 » 26 Фев 2014, 20:13

ogo1234
Младши потребител

Назад към Етажна собственост