начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Остъклена тераса - кой има право на жалба?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Остъклена тераса - кой има право на жалба?

Мнениеот arste » 20 Сеп 2011, 18:31

Възрастната ми леля е получила писмо от Общината да представи разрешение за строеж на остъклената си тераса. Ясно е, че такова няма. Остъкляването е станало през 70-години и никой не я е търсил досега /нито е търсил съседите й, защото всички са с такива тераси/.
В писмото пише, че проверката е въз основа на подадена от лицето Х жалба. Този човек обаче не й е съсед, дори не живее в близост до блока й, а е нейн далечен братовчед /имат имотни спорове/.
Въпросите ми са:
- има ли човекът право на жалба?
- минали ли са някакви давностни срокове?
- има ли право на жалба леля ми пред съда?
Благодаря предварително!
arste
Младши потребител

Назад към Етажна собственост