начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Магазин в търговски център

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Магазин в търговски център

Мнениеот toni_sf » 14 Ное 2010, 09:06

:D Да trando58 и то професионално и досега никъде в никоя кооперация не са поставяни такива въпроси за дискусия каквито виждам тук. И отделно ще Ви кажа ,че имам кооперации в които самите собственици са се разбрали как да плащат и не ги интересува какво пише в закона за вноски, такси, консумативи и как са разпределени парите по идеални части.А и мен това ме интересува като мине касиера в месеца всеки да си знае колко дължи и всеки да си плати а от мен се иска да са изрядни платци към доставчици, входа да им е чист, градинката поддържана, да нямат счупени пощенски кутии ,ел. инсталацията да им е на ред и домофонната им система да работи, там където са на локално отпление ,да се следи кога трябва да се зареди да не се мрьзне и да има винаги топла вода.И досега никога не ми се е случвало да правя ОС заради неплатени сметки и някой да си оспорва задълженията.Явно сте пропуснали в някой от постовете ми какво представлява професионалният домоуправител и какви са му задълженията. :D :wink: Аз съм на по ниско стъпало от Вас все пак Вие сте Управител на ЕС ,а аз съм този които се грижи за нея и за това нещо му се плаща.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост